Evenement

Presentatie Handreiking Alle kinderboerderijen en hun bezoekers klimaatbestendig en waterbewust

Gouda, 11 april 2016

Op 11 april 2016 om 16.00 uur wordt in Gouda het eerste exemplaar van de Handreiking Alle kinderboerderijen en hun bezoekers klimaatbestendig en waterbewust overhandigd aan de voorzitter van de Unie van Waterschappen. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Het bijbehorende werkboek voor kinderboerderij De Goudse Hofsteden reiken we uit aan de heer Hoeve (voorzitter van de kinderboerderij), de heer Kastelein (heemraad van Rijnland), mevrouw Niezen (wethouder van Gouda) en de heer van der Meer (directeur van Oasen). Mede dankzij de betrokkenheid van deze organisaties, van (lokale) bedrijven en diverse scholen worden op deze kinderboerderij concrete zaken uitgevoerd om bezoekers te informeren over en te inspireren tot klimaatbestendig en water- en bodembewust handelen.

Pilots in Gouda en Zevenbergen

In opdracht van de Watercoalitie (ministerie van Infrastructuur & Milieu) en het kennisprogramma DuurzaamDoor (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) hebben wij een handreiking gemaakt voor alle kinderboerderijen in Nederland. De basis voor dit document vormen pilots die zijn uitgevoerd in Gouda bij De Goudse Hofsteden en bij De Dierenploeg in Zevenbergen. Bij dit project werkten we samen met Atelier GroenBlauw.

We hopen op uw komst. Graag willen wij u enthousiast maken om samen werk te maken van ideeën en plannen uit de publicatie. Er is veel te doen, met profijt voor allen!

Locatie

We zijn te gast bij Oasen, Nieuwe Gouwe OostZijde 3 in Gouda. Inloop vanaf 15.30 uur, aanvang programma 16.00 uur. Het kantoor ligt op 10 minuten loopafstand van station Gouda. Wanneer u met een auto komt vermeldt u dit dan aub bij uw aanmelding. 

U kunt zich tot en met 6 april aanmelden.

Graag zien wij u op maandag 11 april in Gouda.

Vriendelijke groet,

Anneke van Veen                           Jean Eigeman

Ambassadeur Water GDO           Moderator bestuurlijk netwerk GDO