Evenement

Cultuur = Asset management = Cultuur

Cruquius, 29 januari 2014

Op 29 januari houdt KNW de bijeenkomst Cultuur = asset management = cultuur in Cruquius.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de rol van de organisatiecultuur bij het implementeren en bedrijven van asset management. Het onderwerp wordt op drie manieren bekeken: asset management en de heersende organisatiecultuur, cultuur en management, en de eigen rol bij de organisatiecultuur: cultuur (b)en je zelf.

Doel is meer helderheid verschaffen over het onderwerp en het bewustzijn te vergroten over de eigen rol binnen de organisatiecultuur en de uitwerking hiervan op het al dan niet geslaagd implementeren en bedrijven van asset management binnen een organisatie.

  • Asset management & cultuur: een zegen of niet?
  • Bestaat het eigenlijk wel?
  • Heb ik er last van?
  • Wat is de beste cultuur?
  • Gaan we het morgen anders doen of blijft alles zoals het was?

Wij gaan op woensdag 29 januari 2014 met elkaar aan de slag om helderheid te krijgen over deze vragen. In een informatieve middag leren we cultuur te creeren, ermee om te gaan, maar vooral over hoe we er zelf in staan. Want cultuur ben je zelf!
 

Wij zijn voor deze gelegenheid te gast bij gemaal Cruquius aan de Cruquiusdijk 27 te Cruquius (Haarlemmermeer). Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding. De rondleiding start op deze dag om 13:00 uur.

Meer informatie