Evenement

Bestuurdersbijeenkomst

Gouda, 26 oktober 2017

Netwerkbijeenkomst

- Alleen voor genodigden -

BESTUURDERSBIJEENKOMST ’SAMENWERKEN AAN WATER’

Datum: 26 oktober 2017 Tijdstip 12.30 – 16.00 uur
Locatie: Het Huis van de Stad Burgemeester Jamesplein 1, Gouda.

Graag nodigen wij  u namens het kernteam Samenwerken aan Water uit voor de bestuurdersbijeenkomst over samenwerking in de waterketen. Hierbij zijn gemeentelijke bestuurders, bestuurders van waterschappen en directieleden van drinkwaterbedrijven aanwezig. 

De afspraken om stijging van de lasten voor de burger te beperken hebben in veel regio’s geleid tot een betere samenwerking tussen gemeenten, waterschappen en drinkwaterbedrijven. Daarnaast wordt er al volop samengewerkt op het gebied van klimaatadaptatie.

Tijdens deze bijeenkomst gaat u aan de hand van een aantal concrete voorbeelden met elkaar een verdiepende dialoog aan over de aanpak van wateroverlast en droogte, participatie, gerichte acties om de waterkwaliteit te verbeteren en de implementatie van de Omgevingswet. 

Programma 

12.30 - 13.30 uur        Ontvangst met lunchbuffet        
13.30 uur                   Aanvang bijeenkomst met woord van welkom      
13.40 uur                   Resultaten vanuit de regio’s  door Jeroen Smarius (co-voorzitter kernteam Samenwerken aan Water)
14.00 uur                   Inspirerende inleiding door Marius Smit, een man met een bijzonder verhaal, een uniek beroep en een uitdagende missie: de oprichter van Plastic Whale, de eerste professionele plastic fishing company ter wereld
14.25 uur    Korte pauze          
14:30 uur    Inspiratiesessie ‘klimaat, kwaliteit en kwetsbaarheid’ met dialogen  
16.00 uur - 16.45 uur Afsluiting met netwerkborrel en hapje      

 

Uw aanwezigheid stellen we zeer op prijs. Wij hopen u dan ook 26 oktober te mogen ontmoeten. 

 

 

aanmelden