Nieuws

Minder overlast bij opengebroken straten

Minder overlast bij opengebroken straten

Gemeente Rotterdam, Stedin en Evides gaan intensiever samenwerken

Gemeente Rotterdam, netbeheerder Stedin en Evides Waterbedrijf gaan nog intensiever samenwerken. Dat gebeurt al in Rozenburg, Hoogvliet en Kralingen.

Er moet veel gebeuren in Rotterdam. Jaarlijks vervangt de gemeente veertig kilometer riolering en reconstrueert Stedin gemiddeld dertig kilometer gasleiding, maar ook vele kilometers waterleiding en elektriciteitskabel moeten vernieuwd worden. Door deze werkzaamheden te bundelen wordt overlast geminimaliseerd en blijft de stad zo bereikbaar mogelijk.

Dinsdag 2 oktober ondertekenden Bert Wijbenga (wethouder Handhaving, Buitenruimte, Integratie en Samenleven), Judith Koole (COO Stedin) en Annette Ottolini (Algemeen Directeur Evides) het vernieuwde convenant ‘Samenwerken in de buitenruimte’. 

Lees het hele artikel op: www.rotterdam.nl

Gerelateerde regio's: