Nieuws

Zend jouw briljante wateridee nu in voor de Waterinnovatieprijs!

Zend jouw briljante wateridee nu in voor de Waterinnovatieprijs!

Sterke dijken, schoon en voldoende water: de waterschappen werken hier dag in dag uit aan. Wij willen dit werk zo goed en efficiënt mogelijk doen en staan daarom te springen om innovatieve ideeën en nieuwe technieken.

Heb jij een vernieuwend en baanbrekend idee op het gebied van water? Zend jouw innovatie dan in voor de Waterinnovatieprijs 2018! 

De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken de Waterinnovatieprijs uit in de categorieën ‘Waterveiligheid’, ‘Schoon water’, ‘Voldoende water’ en ‘Circulaire Economie’. Winnaars van de Waterinnovatieprijs krijgen een glaskunstwerk van Gert Bullée en de mogelijkheid om gebruik te maken van een innovatiemakelaar. Deze innovatiemakelaar helpt met een versnellingstraject bij het verder brengen van de innovatie.

Meld jouw innovatie aan
Meld jouw innovatie nu aan op Waterinnovatieprijs.nl en lees alles over de criteria en de prijs. Inzenden kan tot en met 28 augustus!

Hoe vernieuwend is jouw innovatie?
De inzendingen voor de Waterinnovatieprijs worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Lidewijde Ongering, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Zij kijken naar het vernieuwende, duurzame, probleemoplossende en kostenbesparende karakter van de innovatie.

Prijsuitreiking
De genomineerden worden dit jaar op de Innovation Expo op 4 oktober bekendgemaakt, waarna het publiek de kans krijgt op hun favoriete innovatie te stemmen voor de Publieksprijs. De feestelijke uitreiking van de Waterinnovatieprijs vindt plaats op 29 november in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

 

* Foto: MULTIFLEXMETER (WINNAAR CATEGORIE VOLDOENDE WATER)