Nieuws

Verslag ambtelijke bijeenkomst Almere

Verslag ambtelijke bijeenkomst Almere

In het van der Valk hotel in Almere vond op woensdag 18 april weer een landelijke bijeenkomst van Samenwerken aan Water plaats.

Het centrale thema van deze middag was: burgerparticipatie

Na een verzorgde lunch zijn de aanwezigen verwelkomd door Ruud van Esch. Daarna was het woord aan Rien de Ridder over de organische ontwikkeling van Oosterwold en Martijn Klootwijk met een update over monitoring. 

Deze zonnige middag is per fiets een bezoek gebracht aan Oosterwold. Lees hier een eerder verschenen artikel over deze bijzondere wijk. Bij terugkomst in het van der Valk hotel was er gelegenheid voor een borrel en uiteraard werd er nagepraat over de bijeenkomst. 

Download de presentatie van Rien de Ridder

Bekijk hier een impressie van de middag: 

Gerelateerde regio's: