Nieuws

Beeldend jaarverslag Netwerk Afvalwaterketen Delfland

Beeldend jaarverslag Netwerk Afvalwaterketen Delfland

Het Netwerk Afvalwaterketen Delfland maakte een beeldend jaarverslag over 2016 – 2017. 

Het jaarverslag neemt je mee langs de initiatieven, activiteiten en het werk in de afvalwaterketen.

In de Langetermijnvisie van het Netwerk Afvalwaterketen Delfland (NAD) ontwikkelt de waterketen zich in 2050 tot een watercyclus. Dat vraagt om samenwerking met bijvoorbeeld drinkwater- en energiebedrijven, maar ook met onderzoeksinstellingen en particuliere initiatieven.

Tot 2020 focust het NAD zich op het opbouwen van netwerken, het uitvoeren van voorbeeldprojecten en het ontwikkelen van kennis. Ga mee naar 2016 en 2017 en kijk waar het NAD deze twee jaar aan werkte en welke resultaten zijn bereikt.

Bekijk het Jaarverslag 2016-2017 van het NAD.

Meer informatie over het Netwerk Afvalwaterketen Delfland: www.afvalwaterketen.com

Gerelateerde regio's: