Nieuws

NAD: Grootste uitdaging waterketen is Samenwerking

NAD: Grootste uitdaging waterketen is Samenwerking

Netwerk Afvalwaterketen Delfland gaf tijdens de conferentie 'Embrace the Water' een presentatie over samenwerken. 

Binnen het Netwerk Afvalwaterketen Delfland wordt gewerkt met de Mutual Gains Approach (MGA). Er wordt steeds gezocht naar oplossingen die lang houdbaar zijn en tegemoet komen aan de belangen van alle betrokken partners. Marije Paardekooper en Marcel Tirion zetten op 14 juni in Gothenborg deze aanpak op de internationale waterkaart.

Tijdens de conferentie “Embrace the Water” gaven zij een presentatie over hoe er binnen het NAD wordt samengewerkt. In Zweden waren de deelnemers eensgezind en enthousiast: met de techniek komt het wel goed. De grootste uitdagingen voor de komende jaren gaan juist over samenwerken!

Meer informatie:

 

Foto bijschrift: NAD aan tafel in Zweden

Gerelateerde regio's: