Nieuws

WOW prijs 2017 voor Beste Samenwerking

WOW prijs 2017 voor Beste Samenwerking

Grijp je kans en geef je project nu op! 

Eéns in de twee jaar zoekt het Platform WOW naar het beste voorbeeld van samenwerking op water en/of (vaar)wegbeheer. Dit is jullie kans om jullie project voor het voetlicht te brengen. Doe mee en stuur je voorbeeld van goede samenwerking in of tip een kandidaat! 

Hoe kijkt het winnende project uit 2015 terug?

"Blij en trots, dat waren we toen we de WOW-prijs in 2015 wonnen met de Energie –en Grondstoffenfabriek (EFGF).  Het is een samenwerking tussen alle waterschappen, bedrijven en kennisinstellingen. We leveren tastbare en duurzame resultaten op. Ik kan het iedereen aanraden hun project in te schrijven voor de WOW-prijs. Het heeft ons veel gebracht.  Een echte steun in de rug, ook in de positionering van de EFGF naar ons bestuur en management. Natuurlijk ook voor ons als team een echte opsteker. Lest best: de naamsbekendheid van EFGF is ook flink groter geworden. Dus ik zou zeggen: Doe mee!”: Charlotte van Erp Taalman Kip, voorzitter kernteam EFGF.

Prijsuitreiking op WOW-dag

Op 5 oktober, tijdens de landelijke WOW-dag (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en Water Ontmoet Water), reikt Platform WOW de prijs uit voor de Beste Samenwerking. Het samenwerkingsvoorbeeld mag alleen (vaar)wegbeheer of waterbeheer zijn, maar ook een combinatie van beide. Heb je jouw project al een keer opgegeven? Geen probleem, geef je project opnieuw op. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op basis van alle inzendingen maakt het programmateam van WOW een voorselectie zodat de jury maximaal vijf kandidaten moet beoordelen. De jury kiest de uiteindelijke winnaar. 

Wat kan je winnen?

Eeuwige roem en een bedrag van 15.000 euro om je goede voorbeeld van samenwerking verder te brengen.

Tot wanneer kan je insturen?

Tot 21 augustus 2017

Waar beoordeelt de jury op?

1. op de diversiteit van de betrokken partners
2. op de mate van realisatie/bewezen effect of impact
3. de mate van duurzaamheid/innovatie 

Hoe doe je mee?

Vul het inschrijfformulier in (max 2 A4) en mail het naar willemijn.bosma@platformwow.nl.

WOW, platform voor ontmoeting, kennis en discussie

Platform WOW staat voor 'Wegbeheerders ontmoeten Wegbeheerders' en voor 'Water ontmoet Water'. Wij zijn de plek waar je als waterbeheerder of wegbeheerder je kennis bijspijkert en inspirerende collega's ontmoet. Platform WOW is een platform van wegbeheerders en waterbeheerders bij het rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, drinkwaterbedrijven en havenbedrijven.

Ons doel is om kennisuitwisseling en samenwerking op het gebied van (vaar)wegbeheer en waterbeheer te bevorderen. Dat doen we door evenementen en webinars over actuele thema's te organiseren, maar ook personele uitwisselingen, meeloopdagen en onderwijsprojecten. Daarnaast voeren we gezamenlijke projecten uit en stellen we met veel zorg kennisbundels samen. Denk bijvoorbeeld aan de Praktijkbundel Overbelading en EMVI en de kennistoolbox.

Thema's die ons op dit moment bezighouden zijn onder andere Risicomanagement, Agressie en geweld tegen medewerkers, Belevingsonderzoeken, Inkoop en aanbesteding, Veiligheid bij bediening van bruggen, Overbelading, Infra-Innovatie, Duurzaamheid en Innovatie, Smart Mobility en Assetmanagement.