Nieuws

Jacqueline Cramer opent Watervisie congres

Jacqueline Cramer opent Watervisie congres

Voormalig VROM-minister Jacqueline Cramer opent op donderdag 16 februari het Watervisie Congres in Rotterdam. Cramer maakt zich al haar leven lang sterk voor een beter milieu. Als milieuactivist, als wetenschapper, in het bedrijfsleven en in de politiek. Haar motto is ‘duurzaamheid is van iedereen’. Op 16 februari zal een keur van vertegenwoordigers van de industrie, wetenschap en watersector op de Rotterdamse RDM Campus zijn visie geven op het thema: Waterdragers.

Water heeft op zichzelf wellicht een lage waarde, maar als drager van energie en grondstoffen is het onmisbaar voor de industrie. Tijd voor een herwaardering. Want een integrale blik op energie, water en grondstoffen biedt vaak onverwachte kansen en economische en ecologische winst. Of het nu om stoomsystemen, koel-, proces- of afvalwater gaat: de invloed van de keten wordt steeds groter. Zowel aan het begin als aan het einde van de waterketen ontstaan interessante technische innovaties, maar ook innovatieve samenwerkingsverbanden.

Tijdens Watervisie 2017 presenteert de waterketen zich als waterdrager: bescheiden als single utility, maar met een grote impact op de utilities-voorziening in zijn geheel.

U kunt zich hier inschrijven voor het congres.

....

Lees het hele artikel hier: www.utilities.nl

Gerelateerde regio's: