Nieuws

Een dag meelopen met een collega?

Een dag meelopen met een collega?

Ruim 200 collega's gaan in de Week van de WOW factor een dag meelopen met een collega! Jij ook?

Een kijkje in de keuken bij een collega van een andere overheids-, kennisinstelling of een bedrijf is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken.

In de week van 28 september tot en met 2 oktober bieden we collega's de gelegenheid om een dag mee te lopen bij een andere organisatie. Vorig jaar is al gebleken dat de Week van de WOW-factor er voor iedereen is: directeuren, knappe koppen én gouden handjes! De ervaringen uit 2014 laten zien dat een dag meelopen vaak inspirerend werkt en niet zelden het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.

Dus… wacht niet langer en meld je aan!

Aanmelden kan nog tot en met 10 september!

Het team van platform WOW