Nieuws

Loop een dag mee met een collega

Loop een dag mee met een collega

Een dagje meelopen bij een collega bij een andere overheids-, kennisinstelling of een bedrijf is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken. Na het succes van 2014 organiseert Platform WOW voor de tweede keer: de Week van de WOW-factor!

Vorig jaar namen ruim 200 collega's een kijkje in de keuken bij een andere beheerder. Dit succes willen we zeker evenaren. Wederom combineren we de Week van de WOW-factor met de Water Wisselweek van de Topsector Water.

Week van de WOW factor, 28 september tot en met 2 oktober 2015
In de week van 28 september tot en met 2 oktober bieden we collega's de gelegenheid om een dag mee te lopen bij een andere organisatie. Vorig jaar is al gebleken dat de Week van de WOW-factor er voor iedereen is: directeuren, knappe koppen én gouden handjes! De ervaringen uit 2014 laten zien dat een dag meelopen vaak inspirerend werkt en niet zelden het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.


Bij deze organisaties kun je een dag meelopen en nieuwe ervaringen opdoen. Mocht je keuze er niet bij zitten, geef dit dan op het aanmeldformulier aan. Wij gaan dan voor je aan de slag.

Dus… wacht niet langer en meld je aan!

 

Meer informatie

www.platformwow.nl

Vragen of ideeën?

Mail naar
info@platformwow.nl
of bel met
Ariea Vermeulen
(06-52354181) of
Kim Hofhuis
(06-46382170).