Nieuws

Martijn Klootwijk voorzitter werkgroep ondersteuning Samenwerken aan Water

Martijn Klootwijk voorzitter werkgroep ondersteuning Samenwerken aan Water

Na het vertrek van Guy Henckens is het voorzitterschap van de werkgroep ondersteuning Samenwerken aan Water overgenomen door Martijn Klootwijk.

De gedreven Manager Stedelijk Water van de gemeente Breda is geen onbekende van het project. Hij is als lid van de werkgroep ondersteuning zeer actief in de regionale samenwerking in Midden en West Brabant. 

Als ambassadeur voor de samenwerking is hij ook de stuwende kracht achter de “Week van ons water” die dit jaar voor de 3e keer werd georganiseerd. Na zijn afstuderen aan de TU Delft (gezondheidstechniek), ging Martijn aan de slag bij de gemeente Den Haag waar hij veel ervaring heeft opgedaan met rioolvervanging. Naast zijn werkzaamheden in Breda is hij ook werkzaam als docent Rioleringstechniek voor stichting Wateropleidingen.

De werkgroep wenst Martijn veel succes in deze nieuwe functie.