Nieuws

LEF bijeenkomst “Samenwerken aan Water”

LEF bijeenkomst “Samenwerken aan Water”

Hebben we lef? Durven we nu echt aan de slag. Hoe komen we van plannen naar echte actie in de samenwerking in de afvalwaterketen? Hoe kom je tot werkelijke samenwerking in de praktijk? Laat je inspireren door de deelnemers met good practices van samenwerking van binnen en buiten de sector en krijg inzicht in mogelijke obstakels voor samenwerking.

Neem jij ook deel aan interactieve sessies in een verrassende omgeving? De werkgroep ondersteuning Samenwerken aan water organiseert in samenwerking met LEF future center Rijkswaterstaat een interactieve dag om antwoorden op deze vragen te vinden waarmee je je eigen samenwerking kun versterken. LEF is gericht op het doorbreken van denk- en gedragspatronen. Het belooft daarom een gevarieerd programma te worden waar we aan de hand van verschillende thema’s zeer actief aan de slag gaan. Hiervoor willen we jou graag uitnodigen.

Bekijk het volledige programma