Nieuws

Enthousiaste watertrainees zoeken werkplek

Enthousiaste watertrainees zoeken werkplek

Inmiddels is de werving van jong water talent van start gegaan voor de achtste ronde van het Nationaal Watertraineeship, een sector breed traineeship voor pas afgestudeerde hbo- en wo-talenten in de watersector.

 

In een tweejarig programma werken de jonge professionals vier dagen per week bij een organisatie. De vijfde dag werken zij gezamenlijk aan waterprojecten, ingebracht door de deelnemende organisaties, en volgen zij een persoonlijk leiderschapsprogramma. De studieachtergrond van de trainees is heel divers, het varieert van o.a. Civiele Techniek, Chemische Technologie en Hydrologie tot Bestuurskunde.

De nieuwe ronde van het traineeship start in april 2014. Voor deze lichting worden nog trainee werkplekken gezocht. Is uw organisatie op zoek naar jonge waterprofessionals? Kijk voor meer informatie op: www.nationaalwatertraineeship.nl of bel 070-3319949.