Nieuws

Werkconferentie Bestuursakkoord Water ‘Water werkt door…..’

Werkconferentie Bestuursakkoord Water ‘Water werkt door…..’

Tijdens de werkconferentie Bestuursakkoord Water 2013 werd ingegaan op het delen van resultaten, ideeën en goede voorbeelden. Leren van elkaar, een beter zicht krijgen op de voortgang in de praktijk en het leggen van contacten waren belangrijke ingrediënten tijdens deze middag.

Ook hoorde de bezoeker de ambitie van Minister Melanie Schultz van Haegen en sloot waterpolo bondcoach Robin van Galen aan het einde middag af met een hele andere kijk op water en samenwerken!

Na de plenaire aftrap waren er er 3 manieren om successen te delen, te netwerken en cases een stap verder te brengen via learnshops, lezingen en via het Adviesplein Water waarbij de 3 hoofdthema's van het Bestuursakkoord Water werden verwerkt in alle sessies (Hoogwaterbescherming, Slim combineren, Waterketen).

Hierbij alvast een eerste korte video-impressie van deze dag. Binnenkort zal op deze website een uitgebreid video-journaal rondom dit thema verschijnen.