Nieuws

Doe mee met de WOW-prijsvraag voor goede samenwerking!

Doe mee met de WOW-prijsvraag voor goede samenwerking!

Heb jij het beste voorbeeld van samenwerking op water- en/of (vaar)wegbeheer? Of ken je iemand die goed samenwerkt?              

In 2013 kiest WOW voor het eerst een winnaar voor Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en Water Ontmoet Water samen! Op 4 april, tijdens de eerste gezamenlijke WOW-dag (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en Water Ontmoet Water) wordt de WOW-prijs uitgereikt. 
Dit mag een samenwerkingsvoorbeeld zijn in alleen waterbeheer of (vaar)wegbeheer, maar ook een combinatie. Op basis van alle inzendingen maakt het programmateam van WOW een voorselectie, zodat de jury maximaal vijf kandidaten moet beoordelen. De jury kiest de uiteindelijke winnaar.

Lees hoe je mee kunt doen op http://water.platformwow.nl/wow/wow-prijsvraag-2013/ (waterbeheerders)