Nieuws

Eindrapportage haalbaarheidsstudie gesloten waterkringloop UT Campus Enschede

Eindrapportage haalbaarheidsstudie gesloten waterkringloop UT Campus Enschede

Op 1 februari '11 is de eindrapportage opgeleverd m.b.t. de haalbaarheid van een duurzame stedelijke waterkringloop op  de campus van de UT.  

Duurzaamheid is een thema waaraan de UT een actieve bijdrage levert. Onze eigen campus leent zich bij uitstek voor een 'living lab'. Zo kan de waterkringloop op de campus ook een onderzoeksobject dicht bij huis zijn, waarmee de Universiteit zelf onderzoek kan plegen en studenten kan opleiden.

Concreet gaat de UT aan de slag met de realisatie van de no regretmaatregelen om de (afval)waterinfrastructuur op orde te brengen, de afvalwaterstroom te verdikken en ruimte te bieden aan deelinnovaties op gebouwniveau.

Het eindrapport is te vinden onder documenten of via deze link: Eindrapportage_haalbaarheidsstudie_waterkringloop_UT_concept_23101119_2.pdf