Nieuws

workshop Samen innoveren in de waterketen

workshop Samen innoveren in de waterketen

Graag nodigen wij u uit voor de workshop ‘Samen innoveren in de waterketen’. Deze workshop vindt plaats in het kader van de Routewijzer Innovatie die hoort bij de langetermijnvisie Verbindend Water (zie ook www.samenwerkenaanwater.nl).

Eerder dit jaar heeft al de workshop Netwerken en Allianties plaatsgevonden, waarin we ons netwerk in kaart hebben gebracht en hebben gereflecteerd op de partijen die nodig zijn om de ambities uit de langetermijnvisie te verwezenlijken.

Dit keer willen we aan de hand van aansprekende cases uit de Waterpraktijk met u discussiëren over de kritische succesfactoren bij de implementatie van innovaties. U krijgt daarbij de kans om de problemen waar u in uw dagelijkse praktijk tegen aanloopt te bespreken.

De workshop vindt plaats op dinsdag 20 oktober van 13:00 – 17:00 in de Jaarbeurs te Utrecht. Het programma van de workshop en een routebeschrijving ontvangt u circa twee weken van te voren.

Deelnemers kunnen zich voor de workshop aanmelden via Berenschot. E-mail: A.Blok@berenschot.com, telefoon: 030 -291 64 55.